Apotheek De Hoef Alkmaar
Apotheek de Hoef op nieuwe locatie

Apotheek de Hoef is met de renovatie en uitbreiding van winkelcentrum de Hoef verhuisd naar een nieuwe locatie. Grote winkelpuien geven zicht op een ruime publieksruimte met een groot aanbod van zelfbediening producten en zitgelegenheid. Door deze grote ramen komt er met het grootste gemak heel veel licht binnen in de apotheek wat even wachten of rondkijken in de centrale ruimte tot een mooie ervaring maakt. Robotisering van de apotheek logistiek maken het mogelijk de klantbenadering op een andere wijze uit te voeren. De robot levert de medicijnen bij de balie af tijdens het gesprek dat de assistent met de cliënt heeft. De met vilt beklede ‘cocons’ geven de klant een vertrouwd gevoel van privacy. Klanten die alleen medicijnen willen halen of willen afrekenen voor de vrij te pakken artikelen, doen dit bij de snelbalies. Verlichting en vloeraccenten duiden de verschillende plekken in de publieksruimte aan. Bent u nieuwsgierig loop dan vooral een keer naar binnen bij Apotheek de Hoef op de nieuwe locatie in Alkmaar. Heeft u een vraag over dit project of over robotisering in het algemeen of wilt u meer informatie neem dan vooral contact met ons op door het invullen van ons contactformulier.

 

Category

Commercieel, Interieur

Heb je een vraag?
Het digitale spreekuur van Orbit ×

Are you sure you want to quit ?

Yes No

Please wait..
Vul alsjeblieft eerst je naam in
Please enter a name.

Thank you for chatting with us !

Chat Again

Orbitarchitecten.nl maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. (privacybeleid)

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten