Herontwikkeling De Kom Hoogvliet
Gezondheidscentrum de Kom

Herontwikkeling door ORBIT architecten van voormalig buurthuis De Kom aan de Postweg tot een gezondheidscentrum voor artsen, fysiotherapie, apotheek en andere partijen uit de eerstelijn. Dit hoek pand heeft vele inpandige ruimten en een onhandige spitlevel verdeling van de verdiepingen. Voor een zorgfunctie is een splitlevel erg onhandig en dus worden de vloeren aangepast, zodat deze doorlopen. De nieuwe gevel indeling geeft meer beslotenheid en ritme die passend is voor deze locatie. Besloten is om dakkoepels te maken en een vide die het pand centraal van daglicht voorziet. De gesloten gevelwand waar de spreekkamers komen worden voorzien van grote kozijnen voor voldoende daglicht. Het pand heeft een ander aanzien gekregen en met de zorg functie voorziet het in de zorgvraag in de wijk.

Category

Gezondheidscentrum

Heb je een vraag?
Het digitale spreekuur van Orbit ×

Are you sure you want to quit ?

Yes No

Please wait..
Vul alsjeblieft eerst je naam in
Please enter a name.

Thank you for chatting with us !

Chat Again

Orbitarchitecten.nl maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. (privacybeleid)

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten