Huisartsen de Plantage te Beverwijk

Drie huisartsen werken samen in de nieuwbouw aan de Plantage in Beverwijk. Samen met een naburig apotheek vormen ze de plint van een woongebouw. Het project is onderdeel van een stadvernieuwingsplan van PreWonen in dit gebied. De hoge plafonds in de spreekkamers geeft ruimte aan de hoge ramen in de gevel. Een doorlopende plantenbak voor de ramen voorkomt dat mensen vlak langs de gevel kunnen lopen. De kamers van de huisartsen zijn efficiënt ingedeeld. De twee praktijken hebben elk hun eigen routing. Artsen en assistenten kunnen direct met elkaar communiceren. De gedeelde wachtkamer is afgescheiden van de meer privé gelegen spreekkamers van de praktijk.

Category

Gezondheidscentrum

Heb je een vraag?
Het digitale spreekuur van Orbit ×

Are you sure you want to quit ?

Yes No

Please wait..
Vul alsjeblieft eerst je naam in
Please enter a name.

Thank you for chatting with us !

Chat Again

Orbitarchitecten.nl maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. (privacybeleid)

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten