MC Bussum Zuid

Door een balans te vinden met de donkere steen aan de buitenzijde is het interieur licht gehouden. Kleuren versterken het gebruik en de verschillende functies. Hardglazen wanden maken langs zichtlijnen tussen de verschillende disciplines mogelijk en houden het gebouw
transparant.

Het Medisch Centrum onderscheidt zich op een positieve wijze van zijn omgeving door de donkere steen en strakke detaillering. Een gebouw met een bijzondere functie dat een accent geeft in de buurt.
Een van de uitgangspunten was om het zicht op de omgeving zoveel mogelijk te behouden. De grote glasvlakken halen het groen naar binnen.

 

Dit project is genomineerd voor de Ruimtelijke kwaliteitsprijs 2007.
Dit project is gepubliceerd in; Vijftien jaar Commissie Ruimtelijke Kwaliteit Bussum – José van Campen

Category

Commercieel, Gezondheidscentrum

Heb je een vraag?
Het digitale spreekuur van Orbit ×

Are you sure you want to quit ?

Yes No

Please wait..
Vul alsjeblieft eerst je naam in
Please enter a name.

Thank you for chatting with us !

Chat Again

Orbitarchitecten.nl maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. (privacybeleid)

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten