Apotheek Huizen

<h6>apotheek in een karakteristiek pand</h6>

Deze apotheek dat in een karakteristiek pand is gehuisvest is uitgebouwd om de publieksruimte te vergroten. In de indeling is gezocht naar een verwevenheid tussen de werkplekken en dakkappen. De verticaal gemonteerde latten schermen die de contouren van het dak volgen, lopen door tot aan de nok. Door het versterken van de hoogte in de kappen ontstaat een ruimtelijk en licht interieur.

De uitwerking van het meubilair kan geclassificeerd worden als vriendelijk design, waarbij de openheid en licht vanaf de hoge ramen het geheel tot een prettige ruimte maken.

 

Programma: Apotheek
Bouwjaar: 2005
Bruto-vloeroppervlak: ca. 200 m2

Category

Commercieel, Interieur

Heb je een vraag?
Het digitale spreekuur van Orbit ×

Are you sure you want to quit ?

Yes No

Please wait..
Vul alsjeblieft eerst je naam in
Please enter a name.

Thank you for chatting with us !

Chat Again

Orbitarchitecten.nl maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. (privacybeleid)

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten